open
Poniedziałek - Piątek 08:00-20:00
Sobota - prosimy o wcześniejszy kontakt telefonicznyNiedziela - ZAMKNIĘTE

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest:
    1. Dekodent Profesjonalna Stomatologia Paulina Deko z siedzibą w: Czarny Las, ul. Szkolna 2 42-233 Mykanów, NIP: 781-168-58-86;
    2. Dekodent Profesjonalna Stomatologia Krzysztof Deko z siedzibą w: Czarny Las, ul. Szkolna 2 42-233 Mykanów, NIP: 5732350481;
    3. Usługi Stomatologiczne Witalij Słowiński z siedzibą w: ul.Kubiny 30 42-200 Częstochowa NIP: 9492197176
      Podmioty zwane są razem: Dekodent Profesjonalna Stomatologia
  2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu kontaktu mailowego związanego z zadanym przez Panią/Pana pytaniem poprzez nasz formularz kontaktowy i zaznaczeniem pola „Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w tym formularzu celem kontaktu zwrotnego poprzez pocztę elektroniczną” na podstawie art. 6 ust 1 pkt a.
  3. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą podmioty gospodarcze/administratorzy wymienieni w punkcie 1.
  4. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.
  5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres do czasu odwołania zgody na przetwarzanie danych.
  6. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
  7. ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do GIODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
  8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem umownym. Jest Pani/Pan zobowiązana/y do ich podania, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak odpowiedzi i kontaktu zwrotnego na zadane w formularzu pytanie/zagadnienie.
  9. Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania.
Dekodent - Profesjonalna Stomatologia Częstochowa informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika, w szczególności z wykorzystaniem plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie.zamknij